Το Sunrise το βράδυ (πατήστε για μεγένθυση) Καλως Ηλθες Φίλε!

Το Sunrise ειναι ενα κατάλυμα (ενοικιαζόμενα διαμερίσματα/δωμάτια) οικογενειακής ιδιοκτησίας και διαχείρησης στον Καλαθά χανίων στο Ακροτήρι της Κρήτης. Βρίσκεται κοντά στην όμορφη πόλη των Χανίων καθώς επίσης και σε μερικά σημαντικά μνημεία και αξιοθέατα τα οποία ο επισκέπτης μπορεί να βρει ενδιαφέρον να επισκευθεί. Τέτοια μνημεία ειναι το Μοναστήρι του Γκουβερνέτο και το Μοναστήρι της Αγίας Τριάδας. Το φημισμένο Χωριό του Σταυρού (φημισμένο απο την ταινία "Ζορμπας" με τον Antony Queen) βρίσκεται σε απόσταση πέντε λεπτών βόρεια του Καλαθά. Δείτε περισσότερες λεπτομέριες στον χαρτη με τα αξιοθέατα των Χανίων.
Η περιοχή του Καλαθά (πατήστε για μεγένθυση) Η όμορφη παραλία του Καλαθά βρίσκεται μόλις 500 μέτρα απο τα studios. Είναι μια αμμώδης παραλία με ριχά νερά η οποία το καλοκαίρι γεμίζει απο την νεολαία των Χανίων λόγο της μικρής αποστασης απο την πόλη (Χανιά). Αν εξαιρέσουμε την παραλία, η περιοχή του Καλαθά ειναι μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή με λίγα ξενοδοχεία, studios, διαμερίσματα και μερικά εστιατόρια και σουπερμαρκετ και καθόλου νυχτερινά κέντρα και μπαρ. Όλα αυτα κανουν τον Καλαθά τον ιδανικό τόπο για ήρεμες οικογενειακές διακοπές κοντά στην θάλασσα.

Το Sunrise ειναι ενα κατάλυμα με ενοικιαζόμενα διαμερίσματα χανιά, και ενοικιαζομενα δωματια χανια) οικογενειακής ιδιοκτησίας και διαχείρησης που βρίσκεται στον Καλαθά χανίων στο Ακροτήρι της Κρήτης. Βρίσκεται κοντά στην όμορφη πόλη των Χανίων καθώς επίσης και σε μερικά σημαντικά μνημεία και αξιοθέατα τα οποία ο επισκέπτης μπορεί να βρει ενδιαφέρον να επισκευθεί. Τέτοια μνημεία ειναι το Μοναστήρι του Γκουβερνέτο και το Μοναστήρι της Αγίας Τριάδας. Το φημισμένο Χωριό του Σταυρού (φημισμένο απο την ταινία "Ζορμπας" με τον Antony Queen) βρίσκεται σε απόσταση πέντε λεπτών βόρεια του Καλαθά. Δείτε περισσότερες λεπτομέριες στον χαρτη με τα αξιοθέατα των Χανίων. Καλαθάς Χανιά Ακρωτήρι Κρήτης 73100.